Usluge

Servisiranje računala, računalne i uredske opreme

Servis računala, laptopa, monitora, pisača, UPS-ova i ostale računalne i uredske opreme za vrijeme (vrijedi za računala koja smo mi proizveli) i nakon isteka jamstvenog roka neovisno o tome da li je oprema kupljena kod nas ili kod nekog drugog dobavljača. Svi popravci su besplatni za uređaje koji su kupljeni kod nas i koji zadovoljavaju jamstvene uvjete te je uz njih priložen račun i/ili jamstveni list.

Nadogradnja računalne opreme

Ugradnja novih komponenti, instalacija driver-a, testiranje. Za računala MM computer koja su u jamstvu nadogradnja komponentama koje su kupljene u MM servisu i za koje nije potrebno „preslagivanje“ računala (ne vrijedi za kućište, matičnu ploču) je besplatna.

Održavanje računalne opreme

Periodična preventivna čišćenja, podešavanja, instalacija potrebnih „service pack“-ova i zakrpa, „update“ i nadogradnja antivirusnih programa, podešavanja i optimizacija operativnih sustava, izrada sigurnosnih kopija („backup“), čišćenje malicioznih programa, za mehaničke uređaje i podmazivanja. Nudimo održavanje i servis opreme kod korisnika (po ugovoru o održavanju računalne opreme). Korisnici koji potpišu ugovor o održavanju imaju prednost u hitnosti rješavanja problema vezanih za rad informatičke opreme u odnosu na druge korisnike.

Ugovor se može potpisati na dva načina: po broju sati mjesečno (minimalno 5 sati po povlaštenoj cijeni radnog sata i odgodi plaćanja za uslugu, a i za robu do određenog iznosa) ili po broju računala i računalne opreme koja podliježe održavanju (za veći broj računala i opreme).

Zaštita od virusa i ostalih malicioznih programa

Instalacija antivirusnih programa i programa za čišćenje malicioznih programa(adware-a, trojan horses, dialer-a, worms-a, spyware-a…), provjera računala na viruse i čišćenje od istih.

Instalacija operativnih sustava i aplikacija

Instalacija operativnih sustava i aplikacija te njihovo podešavanje za rad.

Instalacija mrežne opreme

Projektiranje i instalacija računalnih mreža, instalacija aktivnih i pasivnih elemenata, podizanje mrežnih protokola, testiranje, označavanje.

Ostalo

Savjeti prilikom odabira računalne opreme, podrška korisnicima u radu.