MEHANIČKA TIPKOVNICA GAMING RGB VARR VMK3BK11  

MEHANIČKA TIPKOVNICA GAMING RGB VARR VMK3BK11  

Ako ste u potrazi za kvalitetnom mehaničkom gaming tipkovnicom koja će poboljšati vaše igračko iskustvo, a nećete morati dizati kredit da ju kupite, VARR VMK3BK11 je idealan izbor za vas. Ova tipkovnica donosi niz impresivnih značajki koje će zadovoljiti i najzahtjevnije gamere.

Dizajn i kvaliteta izrade

Prva stvar koja privlači pažnju kod VARR VMK3BK11 tipkovnice je njen elegantan i robustan dizajn. Tipkovnica je izrađena od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i otpornost na habanje. Metalna podloga pruža dodatnu stabilnost, dok anti-ghosting tehnologija omogućuje besprijekorno prepoznavanje više pritisaka tipki istovremeno.

Mehanički prekidači

Jedna od ključnih karakteristika ove tipkovnice su JIXIAN plavi mehanički prekidači koji nude izuzetno brz odziv i taktilan osjećaj prilikom tipkanja. Ovo je posebno važno za gamere koji ovise o brzini i preciznosti u svojim igrama. Prekidači su također vrlo izdržljivi, s očekivanim vijekom trajanja od preko 50 milijuna pritisaka.

RGB / LED osvjetljenje

VARR VMK3BK11 dolazi s impresivnim RGB osvjetljenjem koje omogućuje personalizaciju prema vašim željama. Možete birati između raznih efekata osvjetljenja i prilagoditi boje prema svom ukusu. LED osvjetljenje nije samo estetski privlačno, već može biti i vrlo korisno za igranje u uvjetima slabog osvjetljenja.

Povezivost i kompatibilnost

Ova tipkovnica koristi USB sučelje za povezivanje s računalom, što osigurava brzu i stabilnu vezu. Kompatibilna je s svim operativnim sustavima, Windows, macOS ili Linux, što je čini univerzalnim rješenjem za sve korisnike.

Dodatne značajke

VARR VMK3BK11 također nudi brojne dodatne značajke koje poboljšavaju korisničko iskustvo. Neke od njih uključuju programibilne tipke, medijske kontrole i mogućnost spremanja profila osvjetljenja i makronaredbi. Ove značajke su posebno korisne za gamere koji žele optimizirati svoje postavke za različite igre.

VARR VMK3BK11 mehanička gaming tipkovnica je izvrsna investicija za sve ozbiljne gamere. Nudi kombinaciju izdržljivosti, performansi i vizualnog doživljaja koji će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike. Ako tražite tipkovnicu koja će vam pružiti vrhunski doživljaj igranja i dugotrajnu pouzdanost, VARR VMK3BK11 je pravi izbor za vas. Bez obzira jeste li profesionalni gamer ili entuzijast, ova tipkovnica će zadovoljiti sve vaše potrebe i očekivanja.

Ovaj proizvod možete kupiti kod nas u MM servis d.o.o., Zlatka Šulentića 9, Zagreb, tel. 01/3765847.